FREE Shipping in Albania

Bëhuni gati! “Ami’s Beauty” ju pret në TEG

Bëhuni gati! “Ami’s Beauty” ju pret në TEG me 4 paketa festive, dhurata ideale për ju dhe miqtë tuaj!

 “Ami’s Beauty”, brandi më i ri në fushën e bukurisë do të jetë me ju në qendrën tregtare TEG nga data 1 deri më 31 dhjetor nga ora 9:00-22:00.

Për të gjithë ata që akoma nuk kanë provuar kujdesin që vetëm produktet e “Ami’s Beauty” dinë të ju ofrojnë, do të na gjeni fare thjeshtë në TEG, ku do të kemi një pikë shitje tonën.

Por nuk mbaron me kaq sepse ne kemi menduar të ju surprizojmë për festat e fundvitit me 4 paketa festive, të cilat janë një mundësi e mirë për të ju bërë dhuratë miqve tuaj të zemrës, por pse jo mund të ja bëni dhe vetes.

Më poshtë po ju prezantojmë me PAKETAT FESTIVE, të cilat vijnë për ju me një çmim special.

PAKETA “FEEL PREMIUM”

Intensive hydration spf 30

Anti-age lifting

lluminating serum filler effect

Shampo volume boost (DHURATE)

Nga 159 Euro bëhet 143 Euro + 1 shampo volume dhuratë

PAKETA “BE CONFIDENT”

Intensive hydration Spf 30

Shampo advanced repair

Maska Keratin Therapy

Nga 66.3 Eu bëhet 56 Euro

PAKETA “STAY YOUNG”

Anti-age lifting

lluminating serum

Volume boost

Nga 118.3 EU bëhet 105 Euro

PAKETA KEEP SHINING

Shampo advanced repair

Shampo volume boost

Maska keratin therapy

Nga 25.6 Euro bëhet 23 Euro

Për të gjithë ata që dëshirojnë produkte teke, padyshim që jeni të lirë të bëni zgjedhjen tuaj.

Pra, mos prisni më gjatë: shkoni drejt e në TEG sepse aty do të na gjeni gjatë gjithë muajit të festave.

Po ashtu, CEO e kompanisë, Amarda Toska do të jetë në datën 1 në TEG në pikën e shitjes së “Ami’s Beauty”.

Për të ju sjellë në vëmendje, “Ami’s Beauty” operon në treg në mënyra të ndryshme shitjesh, duke filluar që nga Online Shqipëri, Online WorldWide dhe shtrirje me distribucion në pika shitjesh të selektuara, në të gjithë Shqipërinë prandaj dhe ju mund të bëni porosi kudo që të ndodheni sepse “Ami’s Beauty” ju gjendet gjithmonë pranë.

Për të gjithë ata që akoma nuk janë të informuar, momentalisht “Ami’s Beauty” përbëhet nga dy linja:

SKINCARE produkte të kujdesit ndaj lëkurës dhe HAIRCARE – produkte të kujdesit ndaj flokëve.

Linja HAIRCARE përbëhet nga:

•        ADVANCED REPAIR SHAMPOO

•        VOLUME BOOST SHAMPOO

•        KERATIN THERAPY HAIR MASK

Ndërsa linja SKINCARE ka pjesë të sajën produktet:

•          INTENSIVE HYDRATION

•        SPF 30 ANTI-AGE LIFTING

•  ILLUMINATING SERUM

Si CEO e kompanisë, Amarda Toska, ka patur gjithmonë një vizion mjaft të qartë për krijimin e produkteve.

Pas një pune shumë të gjatë dhe kërkimeve të shumta, Ami arriti që të lidhte marrëdhënie me dy nga fabrikat më të mira në Europë për prodhimin e produkteve kozmetike.

Përveç kësaj, produktet e “Ami’s Beauty” janë formuluar, prodhuar dhe ambalazhuar në Milano, Itali me standard maksimal cilësie dhe kontrolli.

Produktet janë:

• Dermatologjikisht të testuara

•        Klinikisht të testuara

•        Pa Paraben

•        Pa Vajra Minerale

•        Pa ngjyrues

•        Të pa testuara tek kafshët cruelty free

Këto janë disa nga arsyet e forta që na bën të jemi të sigurt për garancinë e produkteve që “Ami’s Beauty” ofron për të gjithë ju, ndaj mos prisni më gjatë, por bëjini pjesë të rutinës tuaj të përditshme! 

Nxitoni sepse “Ami’s Beauty” ju pret në TEG!

Referenca: Amisbeauty Blog

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *