FREE Shipping in Albania

Cookies

Çfarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që vendosen në kompjuterin tuaj kur vizitoni disa faqe në internet. 
Në Ami’s Beauty Sh.p.k.  i përdorim cookies që të kuptojnë se për cilën përmbajtje jeni të interesuar dhe për të mbajtur mend nëse ktheheni në faqen tonë. Tabelat më poshtë tregojnë cookies që mund të ruhen në kompjuterin tuaj kur vizitoni amisbeauty.al, ose një nga nëndomenet e saj.

Ju lutemi vini re se cookies që përdorim nuk mund të dëmtojnë kompjuterin tuaj. Ami’s Beauty Sh.p.k.  nuk vendos informacionin që identifikon personin, si hollësitë e kartës së kredisë në cookies që përdorim, por përdorim informacion të shifruar të mbledhur nga cookies për të na ndihmuar që të përmirësojmë përvojën tuaj të faqes tonë në internet.
Për shembull, na ndihmojnë të identifikojnë dhe të ndreqim gabime ose të përcaktojmë produktet që kanë lidhje për t’ua shfaqur juve kur vizitoni faqet tona.
Për të bërë përdorimin e plotë të përmbajtjes dhe tipareve të personalizuara në amisbeauty.al, kompjuteri, kompjuteri portativ ose telefoni juaj celular do të duhet të pranoj cookies (dhe shpesh e bën këtë në mënyrë të paracaktuar), pasi mund t’ju sigurojnë disa tipare të personalizuara në këtë faqe në internet vetëm duke i përdorur ato. Ndryshimi i parametrave të cookies ose zgjedhja e refuzimit Cookies tona nuk ruajnë informacion të ndjeshëm, si emri, adresa ose hollësi të pagesës tuaj.
Megjithatë nëse preferoni të kufizoni, bllokoni ose fshini cookies nga Canon-europe.com ose ndonjë faqe tjetër në internet, mund të përdorni shfletuesin tuaj për ta bërë këtë. Secili shfletues është i ndryshëm, kështu që kontrolloni menynë ‘Ndihma’ të shfletuesit tuaj të caktuar (ose manualin e përdoruesit të telefonit tuaj celular) për të ndryshuar preferencat tuaja për cookies.
Cookies e palëve të treta Për çdo vizitë të një faqeje në Ami’s Beauty Sh.p.k. ju mund të dërgoni cookies nga reklamuesit e palëve të treta. Këto përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në, Facebook, LinkedIn dhe Amazon. Ju gjithashtu mund të dërgoni cookies nga faqet e internetit që përmbajnë përmbajtje të ngulitur (p.sh. YouTube ose Maporama).

 Nuk kontrollojmë cilësimet e këtyre cookies, kështu që sugjerojmë që të kontrolloni faqet në internet të palës së tretë për më shumë informacion në lidhje me cookies e tyre dhe sesi t’i administroni ato.

Më shumë informacion në lidhje me cookies Nëse do të dëshironi të mësoni më shumë në lidhje me cookies në përgjithësi dhe sesi t’i administroni ato, vizitoni http://www.aboutcookies.org/, ju lutem vini re se nuk mund të jemi përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të jashtme në internet.