FREE Shipping in Albania

Destinacioni i ëndrrave, “Ami’s Beauty” ju ofron udhëtimin çift  

Destinacioni i ëndrrave, “Ami’s Beauty” ju ofron udhëtimin çift

Është muaji i festave, i harmonisë dhe padyshim i dhuratave të bukura, për të cilat ka menduar më së miri “Ami’s Beauty”.

Nëse jeni kureshtarë të dini se çfarë ka rezervuar brandi juaj i preferuar i bukurisë, po ju zbulojmë se dhurata e madhe me të cilën “Ami’s Beauty” ka menduar që të ju zbukurojë këto ditë është një udhëtim çift 4-ditor në qytetin e dashurisë, në Paris.

Në bashkëpunim me agjencinë e udhëtimit “Travel time tours” ka bërë të mundur këtë shorte që nis sot ne dt 08 dhe përfundon në datën 31 Dhjetor, ditë në të cilën do të shpallet dhe fituesi i super udhëtimit.

Por, për të qenë ju fatlumja, për të marrë pjesë në këtë shorte, ka 1 kusht: klienti duhet të bëjë blerje mbi 100 euro.

Udhëtimi do jetë në muajin Janar, ndërsa përsa i përket datës fikse do diskutohet pasi të përzgjidhet fituesi sepse pa patur emrat e fituesve dhe të dhënat e tyre nuk mund të bëhet dot rezervimi i datës në destinacionin tuaj të ëndrrave.

Gjërat që duhet të dini për super surprizën që ju pret:

Udhëtimi do të jetë 4-ditor dhe do të përfshijë:

         Fluturimin direkt me nisje nga Tirana me çantë dore

         Akomodimin në hotel 3* për 3 netë

         Mëngjeset e ditëve të qëndrimit të përfshirë

KINI KUJDES:

ATA QË DO JENË FITUES DUHET PATJETËR TË KENË ÇERTIFIKATËN E VAKSINIMIT SEPSE NË TË KUNDËRT NUK DO TË MUNDEN QË TA REALIZOJNË UDHËTIMIN NË PARIS!!!

Shorteu do hidhet në TEG ku ju kujtojmë se na gjeni përgjatë gjithë muajit Dhjetor, por gjjthashtu dhe Online në faqen e “Ami’s Beauty” dhe të CEO-s së kompanisë, Amarda Toskës, pra do të jetë edhe Live, edhe Online.

Përveç kësaj, kujtojmë se “Ami’s Beauty” ka rezervuar 4 paketa festive gjatë gjithë muajit Dhjetor, duke ju sjellë kështu idetë ideale për dhuratat e miqve tuaj dhe pse jo të surprizoni veten.

Më poshtë, po ju njohim me dhuratat që kemi rezervuar për ju:

PAKETA “FEEL PREMIUM”

Intensive hydration spf 30

Anti-age lifting

lluminating serum filler effect

Shampo volume boost (DHURATE)

Nga 159 Euro bëhet 143 Euro + 1 shampo volume dhuratë, ☞ Bli Tani

PAKETA “BE CONFIDENT”

Intensive hydration Spf 30

Shampo advanced repair

Maska Keratin Therapy

Nga 66.3 Eu bëhet 56 Euro ☞ Bli Tani

PAKETA “STAY YOUNG”

Anti-age lifting

lluminating serum

Volume boost

Nga 118.3 EU bëhet 105 Euro ☞ Bli Tani

PAKETA KEEP SHINING

Shampo advanced repair

Shampo volume boost

Maska keratin therapy

Nga 25.6 Euro bëhet 23 Euro ☞ Bli Tani

☞ Shiko të gjitha paketat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *