FREE Shipping in Albania

Eliksiri i mrekullisë për flokët tani ka emër dhe mbiemër, quhet “Argan Oil, Elixir Drops”

Magjia shkruhet në 5 shkronja por shpërfaqet në shumë mëtepër. Ajo krijohet në dimensione të paimagjinueshme, herë tëprekshme, herë të tjera të paprekshme e jo rrallëherë jashtë çdohorizonti. Në këto gjurmë është krijuar edhe “AMIS BEAUTY”, në skaje që bëhen kuptimplota. Bileta ka një destinacion dheështë pikërisht Italia, vendi ku prodhohet çdo produkt i “AMIS BEAUTY”, duke sjellë përzierjen perfekte të kreativitetit, tëbukurës dhe punës së palodhur, trinomit që nuk zhgënjen kurrë.

Një produkt përkthehet automatikisht në disa suksese. Nësemendoni se një brand shqiptar nuk arrin majat, po ju themi qënuk është kështu dhe këtë e ka vërtetuar “AMIS BEAUTY”. Është e vështirë të zgjedhësh më të mirën, mes më të mirave, nëvulën dhe cilësinë “Premium”. “AMIS BEAUTY” vjengjithmonë me risi dhe kjo e fundit duhet thënë që është njëmegarisi.

Flokët janë një pjesë e rëndësishme  pamjes tone. Kësisojkujdesi për to perfeksionohet dita-ditës. Natyrisht që “AMIS BEAUTY” ka menduar të krijojë një eliksir që flokët tiu“falënderojnë” gjatë. Sapo është lançuar produkti i rimrekullibërës “Argan Oil, Elixir Drops”. Mos mbani shënimepër vetitë që ky vaj ka, sepse mund të humbisni numërimin, porpas përdorimit të tij, do të fitoni magjinë për të cilën folëm gjatë.

Ushqen, trajton, dhe rigjeneron flokët, duke u bërë kështuprodukti kryesor që merr në mbrojte kujdesin e tyre. Përbërjanuk është e thjeshtë, nuk është as e vështirë, është thjeshtmrekulli.

Natyrisht do të ndajmë me ju edhe arsyet pse ky produkt ështëkaq perfekt, deri në detaje.

Ushqen folikulat e flokëve deri në thellësi

Trajton majat e djegura dhe dyshet (të cilat me siguri i urreni)

I jep jetë flokut duke e shkëlqyer

Floku rigjenerohet nga elementet e jashtëm si bojërat, stiluesit, ekspozimi në diell apo smogu.

Si mund ta përdorni?

Është shumë e thjeshtë.

Aplikojeni në flokë të lagur, pas larjes që të jenë gati për krehje.

Aplikojeni në flokë të thatë, para krehjes, për të hidratuar majat.

Aplikohet si “prekja e fundit”, për të shkëlqyer.

Mes vajit të arganit, vitaminave A,E,F, Omega 6, aciditlinoleik dhe filosteroleve, ka vend vetëm për eliksir. E bukura nuk ka nevojë për fjalë, ka nevojë për “AMIS BEAUTY”, ashtu si flokët tuaja kanë nevojë për magjinë e vajitmrekullibërës.

Shkrim nga RevistaWho : LEXO KËTU

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *