FREE Shipping in Albania

Krëhër flokësh Mini

L990.00

E dizenjuar për të lehtësuar krehjen e flokëve të ngatërruara duke reduktuar dhimbjen dhe duke shmangur dëmtimin e lokëve.

Category:

Ky krëhër:
-Masazhon lëkurën e kokës: Dhëmbët e butë të furçës, të bërë nga materiale të veçanta, masazhojnë duke promovuar një skalp të shëndetshëm.

-Parandalon elektricitetin statik: Krehja me kete kreher parandalon elektricitetin statik, duke mbajtur flokët të lirë nga ngarkesa elektrike gjatë çdo sezoni.

-Ka dizajn kompakt dhe luks: Forma përshtatet lehtësisht në një çantë edhe ne permasa te vogla dhe është e lehtë për t’u mbajtur si dhe te jep iden e nje produkti shume luksoz.

-Përshtatshmëri për fëmijët: E përshtatshme për duart e vogla të fëmijëve, duke e bërë krehjen një proces pa tërheqje dhe pa lot. Furça kompakte rrëshqet lehtë nëpër flokë për të hequr ngatërresat dhe nyjet ”kokëforta”.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krëhër flokësh Mini”

Your email address will not be published. Required fields are marked *