Advanced Repair

7.30

Shampo Advanced Repair pastron butësisht flokët, duke rivendosur shëndetin, shkëlqimin e munguar. Riparon, ristrukturon dhe rikthen gjalleri në flokët tuaj.

SKU: 6549845397 Category: Tag:

Shampo Advanced Repair pastron butësisht flokët, duke rivendosur shëndetin, shkëlqimin e munguar. Riparon, ristrukturon dhe rikthen gjallëri në flokët tuaj.

Ingredientet active:
– Ceramide
-Placentë Vegjetale
-Ekstrakt i lules së kamomilit

DERMATOLOGJIKISHT I TESTUAR
FORMULUAR DHE PRODHUAR NË ITALI
E PËRSHTATSHME PËR FLOKË TË THATË DHE TË DËMTUAR
SASIA: 300 ML

Weight 300 g