Volume Boost

7.30

Shampo Volume Boost konsiston në përmirësimin e dendësisë së flokëve. Formula e saj e pasur depërton në flokun tuaj, duke ristrukturuar dhe duke i dhënë volum.

SKU: 6549845337 Category: Tag:

Shampo Volume Boost konsiston në përmirësimin e dendësisë së flokëve. Formula e saj e pasur depërton në flokun tuaj, duke ristrukturuar dhe duke i dhënë volum. Ai ushqen gjithashtu dhe rrënjën.

Ingredientet aktive:
-Ekstrakt i farave të linit
-Proteina të grurit
-Ekstrakt eukalipti

DERMATOLOGJIKISHT I TESTUAR
FORMULUAR DHE PRODHUAR NË ITALI
E PËRSHTATSHME PËR FLOKË TË HOLLË DHE PA VOLUM
SASIA: 300 ML

Weight 300 g