FREE Shipping in Albania
,

Eye Serum – Anti Puffiness & Dark Circles

L5,400.00

Ky produkt multifunksional dhe unik targeton zonën e syve duke I dhënë atyre vitalitet. Falë formulës specifike parandalon shfaqjen e qeseve, rrathëve të zinj poshtë syve dhe redukton vijat e holla të mimikës. Ky produkt është i përshtatshëm për cdo tip lekure.

Pikat e forta:
-Redukton ndjeshem rrathet e zinj.
-Parandalon shfaqjen e qeskave poshte syve.
-Trajton dhe redukton linjat e holla te mimikes.
-Hidraton lekuren rreth syve.

Ingredientë aktive:
-Ekstrakt Trëndafil Damask
-Kafeine

Përdorimi:
Eye Contour Serum aplikohet në mëngjes dhe në mbrëmje, pas tonikut dhe para kremrave të fytyrës.Pa iu afruar shumë rimës së qerpikëve, shpërndajeni produktin në mënyrë të barabartë përgjatë gjithë vijës së poshtme të mollëzës deri në përthithje të plotë.

Made in Italy.
Sasia 15 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eye Serum – Anti Puffiness & Dark Circles”

Your email address will not be published. Required fields are marked *