FREE Shipping in Albania
,

Toning Lotion

24.00

Ky tonik eshte veçanërisht i përshtatshëm për trajtimin e lëkurave të ndjeshme, balancon aciditetin e
lëkures dhe jep një ndjesi të vërtetë pastërtie dhe mirëqenieje. Pastron ne thellesi te poreve duke mos
lene asnje papasterti te mbetur nen lekure. Permireson dukshem teksturen e lekuren, e ben ate te duket
me te shendetshme.

Bulletpoints:

  • Pastron poret ne thellesi.
  • Balancon aciditetin e lekures.
  • Ushqen lekuren.
  • Permireson teksturen e lekures.

Ingrediente aktive:

  • Ekstrakte natyrale Achilea
  • Ekstrakte natyrale Kamomili

Përdorimi: Pasi të keni hequr të gjithë make-up-in me qumësht pastrues, aplikojeni produktin me një pambuk në fytyrë dhe qafë. Lëreni lëkurën të thahet. Aplikoni kremin tuaj me pas.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Toning Lotion”

Your email address will not be published. Required fields are marked *