,

ARGAN HAIR OIL

22.00

PSE KY VAJ ËSHTË KAQ UNIK

Ky vaj luksoz i flokëve është i pasuruar me vaj argani, një përbërës cili është një kurë e vërtetë për flokët;

– Ushqen folikulat e flokëve në thellësi.
– Trajton majat e djegura dhe dyshe.
– Rivitalizon flokun duke i dhënë atij shkëlqim dhe butësi.
– Mbron flokun nga këputja dhe redukton dëmtimet nga nxehtësia.
– Rigjeneron flokët e dëmtuar nga elemente të jashtëm si bojërat, mjetet e stilimit, smogu dhe ekspozimi i zgjatur ndaj rrezeve të diellit.

Categories: ,

FORMAT E PËRDORIMIT:
– Aplikohet në flokë të lagur, pas larjes – për ti zbutur dhe për ti përgatitur për krehje.
– Aplikohet në flokë të thatë, përpara krehjes – për të hidratuar dhe ushqyer majat.
– Aplikohet si “final touch” pas krehjes/stilimit – për më shumë shkëlqim dhe disiplinë.

INGREDIENTËT AKTIV
-Vaj Argani
-Vitaminë A
-Vitaminë F
-Vitamine E
-Omega 6
-Acidi Linoleik
-Filosterolet

Sasia: 50 ml