FREE Shipping in Albania

Repair Set

L2,190.00

Seti Repair përmban 2 produktet si më poshtë:

01- Shampo advanced repair

02- Maskë Keratin Therapy

Seti repair  është kombinimi  më perfekt për riparimin e flokëve të dëmtuar.

SKU: 6549845320-1-1-1-2-1-1 Category: Tag:

Seti Repair përmban 2 produktet si më poshtë:

01- Shampo advanced repair (shiko më tepër)

02- Maska Keratin Therapy (shiko më tepër)

Seti repair  është kombinimi  më perfekt për riparimin e flokëve të dëmtuar.

Ndërkohë qe shampoo advanced repair, pastron thellësisht flokun, Maska Keratin Therapy bën efektin  kryesor, që është trajtimi i flokut të dëmtuar.

Dëmtimi mund të vijë nga faktorë të  ndryshëm si pjastra, tharësja apo dhe faktorë të jashtëm si dielli.

Përdorimi i maskës në mënyrë të rregullt sa herë të beni dush, jep efektin e kërkuar.

Mënyra e përdorimit:

Pasi të lani flokët me shampoo, 1-2 herë.

Shtrydheni mirë flokun dhe filloni aplikoni masken në maja.

E mbani të qëndrojë maskën 8-10 min duke e masazhuar dhe krehur njëkohësisht,

Pas 10 minutash ,shpëlajeni dhe floku do ndihet I butë si mëndafsh dhe me shkëlqim, pa harruar aromën e cila është super fantastike dhe shumë e pëlqyeshme  nga klientët të cilët e kanë përdorur.

Sugjerim: Ky kombinim duhet të bëhet rutinë, dhe të përdoret sistematikisht sa herë që bëni dush, në mënyrë që efekti të jetë i dukshëm.

Weight 1044 g

2 reviews for Repair Set

  1. Hyman Keneally

    Your voice is authentic and accessible, I appreciate that.

  2. Kathrine Kohnke

    Your blog offers valuable information on a variety of subjects. Thanks for sharing your wisdom with us.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *