FREE Shipping in Albania

Day Set

L13,200.00

Day Set përmban 2 produktet si më poshtë:
01- Iluminating serum
02- Kremi ditës Intensive Hydration Spf 30

Day Set është kombinimi ideal për hidratimin dhe mbrojtjen intensive të lëkurës.

SKU: 6549845320-1-1-1-2-1 Category: Tag:

Day set përmban 2 produktet si më poshtë:

01- Iluminating Serum (filler effect) (shiko më tepër)

02- Intensive Hydration Spf 30 (shiko më tepër)

Day Set është kombinimi ideal për hidratimin dhe mbrojtjen intensive të lëkurës.

Bashkëveprimi i këtyre 2 produkteve bën që lëkura juaj të jetë e hidratuar por njëkohësisht e mbrojtur nga rrezet e dëmshme të diellit si dhe nga plakja e shpejtuar.

Mënyra e përdorimit:

Këto 2 produkte mirë është të aplikohen në mëngjes ,30 min përpara se të dilni dhe të ekspozoheni në diell.

Pasi të keni pastruar mirë fytyrën , filloni aplikoni fillimisht Serumin ,duke e përhapur mirë në lëkurë por është shumë e rëndësishme që mos të harrohet të aplikohet dhe zona e qafës.

Për tu perthithur sa më mirë serumi duhet të prisni jo më shumë se 1 min.

Pas 1 minute filloni të aplikoni kremin Hidratant në të gjithë fytyrën .

Fytyra do ndihet e butë,e hidratuar  dhe me një aromë fantastike që qëndron si parfum gjatë ditës.

Sugjerim: Ky kombinim duhet të bëhet rutinë, dhe të përdoret sistematikisht çdo ditë në mënyrë që efekti të jetë i dukshëm.

1 review for Day Set

  1. George Saberi

    Your website is a priceless source of knowledge. I like the standard of your articles.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *