FREE Shipping in Albania

Full set Skin Care

L19,600.00

Full Set Skin Care përmban 3 produktet si më poshtë:
01- Intensive Hydration Spf 30
02- Illuminating Serum
03- Anti-Age Crem

Seti Skin Care përbëhet nga 3 produkte të cilat janë MUST për kujdesin rutinë të lëkurës .

Full Set Skin Care përmban 3 produktet si më poshtë:

01- Intensive Hydration Spf 30 (shiko më tepër)

02- Anti-Age [Night Cream] (shiko më tepër)

03- Iluminating Serum [Filler effect]  (shiko më tepër)

Seti Skin Care përbëhet nga 3 produkte të cilat janë MUST për kujdesin rutinë të lëkurës .

Produkti i parë është Kremi i ditës, Kremi hidratant me SPF 30 .
Ky krem hidraton thellësisht lëkurën duke favorizuar njëkohësisht dhe mbrojtjen nga rrezet e dëmshme të diellit të cilat janë prezente në cdo stinë .

Produkti i dytë është Kremi antiage i cili është i lidhur automatikisht me produktin e tretë duke bërë kështu setin e natës antirrudhë.

Serumi me efekt filler nuk bën dot pa kremin Anti-Age.

Weight 1044 g