Bëhuni gati! “Ami’s Beauty” ju pret në TEG

Bëhuni gati! “Ami’s Beauty” ju pret në TEG me 4 paketa festive, dhurata ideale për ju dhe miqtë tuaj!  “Ami’s Beauty”, brandi më i ri në fushën e bukurisë do të jetë me ju në qendrën tregtare TEG nga data 1 deri më 31 dhjetor nga ora 9:00-22:00. Për të gjithë ata që akoma nuk […]

Bëhuni gati! “Ami’s Beauty” ju pret në TEG Read More »