AMIS BEAUTY REVISA WHO

Vajza vëmendje, projekti i ri i Amarda Toskës është lajmi më i mirë që mund të merrnim sot

Prej vitesh kemi pyetur veten për sekretin që mbart Ami dhe pse fytyra e saj është kaq e pastër dhe e freskët e flokët plot shkëlqim. Epo duket se sekretin ikona do na e zbulojë me projektin e ri që këtë herë nuk ka të bëjë as me fustanet e nusërisë dhe as eventet.

Vajza vëmendje, projekti i ri i Amarda Toskës është lajmi më i mirë që mund të merrnim sot Read More »