FREE Shipping in Albania
Rreth nesh

Ami's Beauty

Ami’s Beauty lindi nga vizioni i themelueses se saj, Amarda Toska. Kjo kompani kerkon domosdoshmërinë e transparencës dhe inovacionit në industrinë e bukurisë dhe kërkon ta bëjë këtë duke nisur një linjë të kujdesit për lëkurën dhe floket. Kështu që ne integruam përbërës të fuqishëm në kombinime dhe përqendrime që funksionojnë.

Amarda Toska - AMI'S BEAUTY

Testimonials