FREE Shipping in Albania

AMI'S BEAUTY CLUB

Same but different!

CFARË ËSHTË AMI'S BEAUTY CLUB?

Ami’s Beauty Club është një komunitet unik, ku marrin pjesë persona të cilët mbartin një pasion të përbashkët për të bukurën !Krijuar posaçërisht për ata që kërkojnë të dijnë më shumë rreth kujdesit të lëkurës dhe të flokëve, të marin dhe të japin këshilla e të jenë të parët të marrin ofertat më të mira.
Club-i është një komunitet vajzash dhe zonjash të cilat gëzojnë benefite, aktivitete, dhurata & surpriza të ndryshme që ky grup ofron.Clubi-i gjithashtu ofron interaktivitet social virtual gjithashtu dhe fizik.
Nëpërmjet eventeve, premton zhvillimin e një komuniteti të ngushtë ku mund të ndahen eksperienca dhe krijohen vlera.

AMIIII
AMIIII

KY GRUP ËSHTË
PËR TY NËSE :

Përfitimet nga Ami`s Beauty Club

PARTNERITET

PARTNERITET & ULJE EKSKLUZIVE NGA AMI'S BEAUTY

MERRNI NË KOHË REALE OFERTAT MË EKSKLUZIVE NGA AMI'S BEAUTY.
4841722

ULJE EKSKLUZIVE NGA BIZNESE TË NDRYSHME

ULJE DHE OFERTA EKSKLUZIVE NGA BIZNESE TË INDUSTRIVE TË NDRYSHME.
golden member square

PJESË E GRUPIT ELITAR GOLDEN MEMBER

GOLDEN MEMBER ËSHTË ANETAR I CILI PERMBUSH KRITERE QË AMI'S BEAUTY VENDOS,MEMBERSAT E KËTIJ GRUPI KANË DISA PËRFITIME TË CILAT NJË ANËTAR I THJESHTË NUK I KA.
square

MË SHUMË NETWORK & ARGETIM

BISEDONI DHE LIDHENI ME ANËTARËT E TJERË TË GRUPIT ME TË CILËT KENI INTERESA DHE SYNIME TË PËRBASHKËTA.
dermatologe

TAKIM DHE KONSULTA NGA DERMATOLOGË

TAKIME DHE KONSULTA NGA DERMATOLOGET DHE ESTETISTET MË TË MIRA NË SHQIPËRI.
dfs

MË AFËR ME AMIS BEAUTY

BËHUNI PJESË E JONA NËPERMJET OPEN DAYS APO EVENTEVE TË NDRYSHME.
PARTNERITET

PARTNERITET & ULJE EKSKLUZIVE NGA AMI'S BEAUTY

MERRNI NË KOHË REALE OFERTAT MË EKSKLUZIVE NGA AMI'S BEAUTY.
4841722

ULJE EKSKLUZIVE NGA BIZNESE TË NDRYSHME

ULJE DHE OFERTA EKSKLUZIVE NGA BIZNESE TË INDUSTRIVE TË NDRYSHME.
square

MË SHUMË NETWORK & ARGËTIM

BISEDONI DHE LIDHENI ME ANËTARËT E TJERË TË GRUPIT ME TË CILËT KENI INTERESA DHE SYNIME TË PËRBASHKËTA.
golden member square

PJESË E GRUPIT ELITAR GOLDEN MEMBER

GOLDEN MEMBER ËSHTË ANETARI I CILI PËRMBUSH KRITERE QË AMI'S BEAUTY VENDOS,MEMBERSAT E KËTIJ GRUPI KANË DISA PËRFITIME TË CILAT NJË ANETAR I THJESHTË NUK I KA.
dermatologe

TAKIM DHE KONSULTA NGA DERMATOLOGË

TAKIME DHE KONSULTA NGA DERMATOLOGET DHE ESTETISTET MË TË MIRA NË SHQIPËRI.
dfs

MË AFËR ME AMIS BEAUTY

BËHUNI PJESË E JONA NËPERMJET OPEN DAYS APO EVENTEVE TË NDRYSHME.

SI TË REGJISTROHESH ?

PLOTËSONI FORMULARIN
Pasi të keni plotësuar të dhënat tuaja dhe të keni klikuar REGJISTROHU TANI ju do të ridrejtoheni automatikisht në grupin e TELEGRAM-it.

Kujdes: Paraprakisht ju duhet të keni TELEGRAMIN e instaluar në cel tuaj.

Çfarë thonë antarët e ami's beauty club!

Disa nga partnerët tanë

Mos e humbisni

Anëtarësohu tani