FREE Shipping in Albania

Rreth nesh

Përshëndetje nga

Amarda toska

Amarda Toska është një figurë e njohur prej vitesh për publikun Shqiptar. Përmes etikës së saj të fortë të punës dhe sjelljes positive, Amarda shumë shpejt u vendos si një nga fytyrat më të preferuara dhe me influencë në botën e televizionit dhe biznesit. Publiku I gjërë e njeh atë që prej fillimit të karrierës së saj, e cila startoi në vitin 2001.
Pasioni I saj për botën e televizionit nuk u bë kurrë pengesë për arritjet e saj në biznes, ku ndër më të suksesshmit mund të përmendim:

– AMI EVENT
– AMI’S BEAUTY

Si një zë autentik dhe me ndikim, Amarda sjell besueshmëri dhe tërheqje për ata të cilët zgjedh të bëhet partnere. Si një bizneswoman e arrirë, tashmë Amarda është gjithashtu themeluese dhe CEO e brandit AMI’S BEAUTY.

Amarda Toska
Ami's beauty

vizioni ynë

Ami’s Beauty lindi nga vizioni i themelueses se saj, Amarda Toska. Kjo kompani kerkon domosdoshmërinë e transparencës dhe inovacionit në industrinë e bukurisë dhe kërkon ta bëjë këtë duke nisur një linjë të kujdesit për lëkurën dhe floket. Kështu që ne integruam përbërës të fuqishëm në kombinime dhe përqendrime që funksionojnë.

Posta e shpejtë

Giveaway

suport

ulje

Testimonials

Media & televizioni