FREE Shipping in Albania
No product found
Rreth nesh

Ami's Beauty

Ami’s Beauty lindi nga vizioni i themelueses se saj, Amarda Toska. Kjo kompani kerkon domosdoshmërinë e transparencës dhe inovacionit në industrinë e bukurisë dhe kërkon ta bëjë këtë duke nisur një linjë të kujdesit për lëkurën dhe floket. Kështu që ne integruam përbërës të fuqishëm në kombinime dhe përqendrime që funksionojnë.

Testimonials