FREE Shipping in Albania
amis beauty 02 blog

Nga veriu në jug dhe anë e mbanë botës, bëni blerjet në “Ami’s Beauty” kudo që ndodheni

“Ami’s Beauty”, brandi juaj i preferuar i bukurisë ka nisur punën prej muajsh duke arritur një sukses të jashtëzakonshëm me produktet e kësaj linje.

Pas këtij suksesi padyshim që fshihet një punë kolosale pasi stafi i “Ami’s Beauty” është kujdesur gjithmonë që tek klientët të sjellë më të mirën e më të mirave.

Me një cilësi premium, klientët janë dashuruar menjëherë pas produkteve të “Ami’s Beauty” duke u kthyer në klientë besnikë.

Por nëse ka akoma vajza dhe gra që ende nuk kanë bërë pjesë të përditshmërisë së tyre produktet e kësaj linje, ju këshillojmë që ta bëni sa më shpejt dhe pse jo të ju bëni dhuratë vetes dhe miqve tuaj për festat e fundvitit.

Ju mund të bëni porosi kudo që të ndodheni pasi “Ami’s Beauty” operon në treg në mënyra të ndryshme shitjesh.

Po ashtu, gjatë gjithë muajit Dhjetor, “Ami’s Beauty” do të jetë në TEG me 4 paketa festive, surprizë për ju. 

“Ami’s Beauty” operon në treg në mënyra të ndryshme shitjesh, duke filluar që nga Online Shqipëri, Online WorldWide si dhe produktet tona kanë shtrirje me distribucion në pika shitjesh të selektuara, në të gjithë Shqipërinë, me të cilat po ju njohim më poshtë:

“AMI’S BEAUTY” në FARMAVITTA

NË TIRANË:

1.FARMAVITTA KINOSTUDIO

2.FARMAVITTA BOULEVARDI ZOGU I

3.FARMAVIITA KOMPLEKSI KIKA

4.SIRI KODRA

5.DON BOSKO

6.RRUGA KAVAJËS

7. KOMPLEKSI ARLIS

NË ELBASAN:

1.LAGJIA HAXHIAS

2.RRUGA PETRIT GACE

NË KORCË:

1.RRUGA 28 NËNTORI

2.MALIQ

NË FIER:

1.LAGJIA APOLLONIA

2.RRUGA FETAH BLLACA

NË DURRËS

1.BULEVARDI DURRËS

2.DURRËS, QENDËR

NË VLORË

1.BULEVARDI ISMAIL QEMALI

2.POSHTË KUBIT

NË BERAT:

1.RRJANI VRUHO

NË LUSHNJE:

2.LAGJIA ÇLIRIMI

 

“AMI’S BEAUTY” NË BIG MARKET

NË TIRANË:

1.RRUGA ALI DEMI

2.BULEVARDI NINI LUARASI

3.RRUGA DERVISH HIMA

4.RRUFA LIQENI I THATË

5.RRUGA ROBERT SHVARTZ

6.RRUGA KOMUNA PARISIT

8.BULEVARDI ZOGU 1

9.RRUGA RESHIT PETRELA

NË SHKODËR:

1.RRUGA FAIK KONICA

2.RRUGA QEMAL DRACINI

3.RRUGA ARRA E MADHE

NË ELBASAN:

1.KINEMAJA ELBASAN

2.LAGJIA LUIGJ GURAKUQI

3.LAGJIA EMIN MATRAXHIU

NË KORÇË:

1.RRUGA KICO GRECO

2.RRUGA 1 MAJI

 

“AMI’S BEAUTY” NË ANAIS COSMETICS

NË TIRANË:

1.BLLOK

2.RRUGA E ELBASANIT

 

“AMI’S BEAUTY” NË PIPERO CARE:

NË TIRANË:

1.PRANË TEG

 

“AMI’S BEAUTY” NË XHEDIS SUPERMARKET

NË SHKODËR:

 

“AMI’S BEAUTY” NË BODY CODE:

NË TIRANË:

1.BLLOK

2.ZOGU I ZI

3.RRUGA E BARRIKADACE

4.BRRYLI

5.DINAMO

BODY CODE NË SHKODËR

BODY CODE NË DURRËS

 

“AMI’S BEAUTY” NË MARINA BAY

NË VLORË:

UJI I FTOHTË

 

“AMI’S BEAUTY” NË JOENA COSMETICS

NË TIRANË:

21 DHJETORI

 

“AMI’S BEAUTY” NË AMI EVENT:

TIRANË-DURRËS-FIER

 

Çfarë prisni akoma? Nxitoni të bëni blerjet tuaja sepse me “Ami’s Beauty” do të ndiheni gjithmonë të kënaqur me rezultatin që vetëm produktet e kësaj linje dinë të ju ofrojnë!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *